Producten zoeken

Productie en materialen

PRODUCTIE EN MATERIALEN

Van idee tot product


Ontwerpen


Om optimaal te kunnen ontspannen en om de kwaliteit, veiligheid en het milieu te kunnen waarborgen, maakt Welltub gebruik van veilige en milieuvriendelijke materialen zoals een PE kunststoffen binnenkuip die vervaardigt wordt door een uniek productieproces. Door gebruik te maken van de PE kunststoffen binnenkuip in combinatie met het unieke productieproces, heeft een hottub uit de ‘Welltub-serie’ een aantal belangrijke voordelen in vergelijking met traditionele hottubs:

snel opgewarmd;

lekkage is uitgesloten;

eenvoudig schoon te houden.

volledig recyclebare binnenkuip;

er is geen sprake van scherpe randen;

er zijn geel deel- of lasnaden aanwezig;

geen last van polyester of glasfiber osmose;

Hoogwaardig kunststof


Door de diverse manieren van kunststofvormgeving en kunststofverwerking, beschikt Welltub over een grote mate van ontwerpvrijheid. Doordat Welltub samenwerkt met betrouwbare partners in combinatie met een eigen ontwerpafdeling en productiefaciliteiten, kan het daadwerkelijk hoogwaardige kunststof Hottubs produceren.

Nederlands bedrijf

Welltub gebruikt voor de houten omlijsting speciale planken waarin sleuven worden aangebracht. De houten omlijsting gaat hierdoor ademen waardoor het vocht weg kan, dit kan ontstaan door temperatuurverschillen van het vocht tussen de gegoten PE kunststoffen binnenkuip en de houten omlijsting, gemakkelijk kan worden afgedreven. De roestvrijstalen spanbanden die worden aangebracht maken elke Welltub compleet en geven de hottub nog meer stevigheid. Met de prachtige bekleding van vurenhout, thermowood of Redcedar in combinatie met de roestvrijstalen spandanden heeft elke Welltub gegarandeerd een authentieke uitstraling.