Producten zoeken

Vragen

VRAGEN

Welltub oplossingen en antwoorden


Meestgestelde vragen en belangrijke punten


Is er een showroom of bezoekadres?

Welltub is een fabrikant van kunststof hottubs en maakt gebruik van betrouwbare verkooppunten. Hierdoor is welltub op meerdere locaties te bezichtigen. stuur een email met uw adres en wij zullen u het dichts bij zijnde verkoop adres sturen. tevens kunt u bij ons online het assortiment bekijken voor afbeeldingen, afmetingen en informatie.

Kan de hottub zelf worden opgehaald?

Welltub wil de beste prijs-\kwaliteitverhouding hottubs op de markt aanbieden. Om de prijs laag te kunnen houden heeft Welltub ervoor gekozen om de hottubs rechtstreeks van de fabriek naar de eindgebruikers / verkooppunten te sturen. Welltub maakt gebruik van betrouwbare partners om de hottubs te verzenden naar klanten in geheel Europa. Hierdoor heeft Welltub de garantie dat elke hottub in perfecte staat bij de klant word afgeleverd. u zult zien hoe makelijk het is wanneer uw hottub bij u word afgeleverd. Dat is immers al een ontspannen gedachte en dat is precies waar het bij een hottub om draait: optimaal ontspannen. Tevens kunt u in overleg met uw verkoper de hottubs zelf ophalen bij uw verkoop adres.

Hoelang duurt de levering van een hottub?

Welltub streeft naar een snelle levering van elke hottub. Daarom zorgt Welltub er voor dat de hottubs op voorraad staan en zo snel mogelijk na bestelling  verzendklaar staan. Als er sprake is van een spoedbestelling kan Welltub in overleg er voor zorgen dat de hottub binnen enkele uren verzendklaar staat.

Hoe word de hottub bezorgd?

Welltub wil dat de hottub volledig in het teken staat van ontspannen en genieten. Daarom wordt elke hottub door Welltub compleet gemonteerd. Om de hottub in perfecte staat bij u af te kunnen leveren wordt de hottub stevig verpakt en op de zijkant op een pallet geplaatst. Het enige wat u hoeft te doen is de kachelpijp en de losse accessoires uit de hottub halen, voordat u de hottub op zijn plaats zet.

Wat is de opwarmtijd van het water?

Elke Welltub is zo ontworpen dat het niet alleen waterbesparend is, maar dat het water, in vergelijking met traditionele hottubs, ook snel opgewarmd is. Wanneer de hottub gevuld is met koud kraanwater, is het water met een goed en constant vuur binnen twee uur op temperatuur.

Kan het water te warm worden?

Het is per persoon verschillend wat de optimale temperatuur is van het water om volledig te kunnen genieten. De temperatuur van het water kunt u daarom zelf in de gaten houden en eenvoudig regelen met de kachel. De adviestemperatuur die Welltub hanteert is 37°C.

Welke middellen kunnen gebruikt worden voor het schoonmaken?

Badkamer schoonmaakmiddelen zijn bij uitstek geschikt om de hottub schoon te maken. Wat u niet moet gebruiken voor het schoonmaken van uw hottub is chloor, soda en agressieve schoonmaakmiddelen omdat deze de aluminium kachel ernstig kunnen aantasten.

Hoe word de kachelpijp bevestigd?

Bij elke hottub wordt een gebruiksaanwijzing meegeleverd door uw verkoper waarin u kunt vinden hoe u de hottub kunt gebruiken en schoonhouden. Voor de kachelpijp geldt dat deze precies past in de daarvoor bedoelde aansluiting van de kachel. Dit zorgt ervoor dat lekkend roet, dat kan ontstaan door roetvorming en vocht in de kachelpijp, in de kachel terechtkomt en niet in het water.

is er standaard een afdekking aanwezig?

Voor elke Welltub zijn accessoires beschikbaar. De hottub afdekken kan eenvoudig met een kunststof deksel. Welltub adviseert het perfect passende kunststof deksel die u kunt vinden bij de accessoires.

Is de kachel lek als er vocht aanwezig is?

Wanneer er vocht aanwezig is in uw kachel is de kachel gelukkig niet lek en het aanwezige water is vaak condens of regenwater. Door de temperatuurverschillen kan er namelijk condens ontstaan in uw kachel.

Is er een trapje nodig?

Welltub heeft verschillende trappen is het assortiment. Gaat u de hottub inbouwen dan zal een trapje niet altijd nodig zijn. Mocht u echter slechter ter been zijn, dan wordt een trapje standaard aanbevolen.

Belangrijkste punten.


Steek de kachel nooit aan zonder water in de hottub of laat het water nooit uit de hottub lopen als de kachel nog brandt, dit kan uw hottub en kachel ernstig beschadigen.

Pas op!

✔ Zorg altijd dat het water in het bad tot minimaal 8 cm onder de rand is gevuld voordat u de kachel aansteekt!

✔ Kachel niet aanraken als die in gebruik is.

✔ Water niet uit de hottub laten als de kachel nog brandt.

✔ Laat kinderen niet alleen bij uw hottub.

✔ Laat de hottub nooit warmer worden als 37 graden.

✔ Gerbuik de hottub alleen waar die voor is gemaakt.

✔ Laat het water in de hottub nooit bevriezen

✔ Zorg dat elektrische apparatuur in de buurt van de hottub geaard word.

✔ Bij twijfel van het water kwaliteit, laat het water uit de hottub en reinig de hottub. Vul daarna de hottub weer met schoon leiding water.

 

WIJ WENSEN U VEEL RELAX PLEZIER MET UW HOTTUB.