Producten zoeken

Welltub hottubs - Basic line

WELLTUB BASIC LINE

De Welltub Basic line LDPE kunststof hottubs zijn de ultieme betaalbare gezins hottubs om optimaal in te ontspannen. Bij de Welltub Basic line hottubs zijn alle onvolkomenheden van traditionele hottubs opgelost door gebruik te maken van een uniek ontwerp- en productieproces. Zo worden voor de Welltub Basic line hottubs enkel gebruik gemaakt van kwalitatief uitstekende materialen en is de binnenkuip gegoten van LDPE kunststof. Hierdoor zijn er geen las- en deelnaden aanwezig in de binnen kuip en is lekkage uitgesloten. De ademende houten omlijsting geeft de LDPE kunststof hottub een herkenbare authentieke uitstraling en zorgt ervoor dat er geen vocht ontstaat tussen de binnen kuip en de houten omlijsting. De kunststof kuipen van de Basic line hottubs hebben een diameter van 170 cm en een hoogte van 99 cm. De uitwendige maat van de kunststof hottub is 176 cm en 196 cm bij een woody edition. De Welltub Basic line hottubs voldoen volledig aan de kernwaarden die zo belangrijk zijn: kwaliteit, veiligheid en met aandacht voor het milieu ontworpen om ultiem te kunnen ontspannen. Om dat kracht bij te zetten is de Welltub Basic volledig gemonteerd en hoeft u deze enkel op de door u gewenste plek neer te zetten, te vullen met water, en de kachel te ontsteken. Daarna kunt u elk vrij moment genieten van deze heerlijke hottubs.

WELLTUB BASIC COMPACT

De welltub basic compact word met een aluminium interne kachel en thermowood rek geleverd. De welltub basic compact heeft plaats voor 2-4 personen met voldoende ruimte om te ontspannen. De welltub basic compact heeft een inhoud van +/- 1300 liter.

WELLTUB BASIC EXTENDED

De welltub basic extended word met een aluminium externe kachel geleverd. De welltub basic extended heeft plaats voor 4-6 personen met voldoende ruimte om te ontspannen. De Welltub Basic extended heeft een inhoud van +/- 1430 liter.