Producten zoeken

Welltub hottubs - Hotpot Line

WELLTUB HOTPOT LINE

De Welltub Hotpot line LDPE kunststof hottubs zijn de ultieme compacte hottubs om optimaal in te ontspannen. Bij de Welltub Hotpot line hottubs zijn alle onvolkomenheden van traditionele hottubs opgelost door gebruik te maken van een uniek ontwerp- en productieproces. Zo worden voor de Welltub Hotpot line hottubs enkel gebruik gemaakt van kwalitatief uitstekende materialen en is de binnenkuip gegoten van LDPE kunststof. Hierdoor zijn er geen las- en deelnaden aanwezig in de binnen kuip en is lekkage uitgesloten. De ademende houten omlijsting geeft de LDPE kunststof hottub een herkenbare authentieke uitstraling en zorgt ervoor dat er geen vocht ontstaat tussen de binnen kuip en de houten omlijsting. De kunststof kuipen van de Hotpot line hottubs hebben een Binnen diameter van 152 cm en een hoogte van 56 cm. De Hotpot line hottubs zijn uitgevoerd met een omgeslagen kunststof rand van 4 cm zodat het water niet achter het hout kan komen. tevens kunt u de Hotpot voorzien van een 16 cm brede thermowood rand. De uitwendige maat van de kunststof hottub is 160 cm. De Welltub Hotpot line hottubs voldoen volledig aan de kernwaarden die zo belangrijk zijn: kwaliteit, veiligheid en met aandacht voor het milieu ontworpen om ultiem te kunnen ontspannen. Om dat kracht bij te zetten is de Welltub Hotpot volledig gemonteerd en hoeft u deze enkel op de door u gewenste plek neer te zetten, te vullen met water, en de kachel te ontsteken. Daarna kunt u elk vrij moment genieten van deze heerlijke hottubs.

WELLTUB HOTPOT COMPACT

De welltub Hotpot compact word met een aluminium interne kachel en thermowood rek geleverd. De welltub Hotpot compact heeft plaats voor 2-3 personen met voldoende ruimte om te ontspannen. De welltub Hotpot compact heeft een inhoud van +/- 650 liter.

WELLTUB HOTPOT EXTENDED

De welltub Hotpot extended word met een aluminium externe kachel geleverd. De welltub Hotpot extended heeft plaats voor 2-4 personen met voldoende ruimte om te ontspannen. De Welltub Hotpot extended heeft een inhoud van +/- 700 liter.