Producten zoeken

Welltub Serie

WELLTUB SERIE

Gespecialiseerd in een bijzonder manier van kunststofverwerking


Welltub serie


Welltub luistert altijd goed naar haar klanten. Dat ziet u direct terug in onze serie ‘Welltub’. Doordat Welltub wellness voor iedereen bereikbaar wil maken, in elk jaarseizoen en in elke omgeving aanwezig moet zijn, heeft Welltub meerdere hottub lijnen ontworpen in de ´Welltub-serie’. Wanneer u wat minder ruimte heeft voor het plaatsen van een hottub is de ‘Welltub Intern’ de perfecte hottub die past bij uw situatie. Door de interne kachel neemt de hottub slechts beperkte ruimte in, terwijl er toch voldoende ruimte overblijft om tegelijk te genieten van de hottub. Wanneer u wat meer ruimte heeft om een hottub te plaatsen, kunt u kiezen voor de ‘Welltub extern’. Deze hottub heeft een externe kachel, waardoor u gebruik kunt maken van de gehele hottub. Met maar liefst 2-8 personen kunt u gebruikmaken van deze prachtige hottub. Elke hottub in de ‘Welltub-serie’ heeft een binnenkuip die in een geheel gegoten wordt. Hierdoor zijn geen deel- en lasnaden aanwezig, en is de kuip eenvoudig schoon te houden. Daarnaast is de hottub waterbesparend door de ingegoten zitverhoger, en is het water in de hottub snel opgewarmd dankzij de slim aangebrachte isolatie. de Welltub serie is opgebouwd in 3 verschillende product lijnen: Welltub Basic line, Welltub Premium line en Welltub Exclusive line. Deze 3 varianten zijn wederom te verkrijgen met interne en externe kachels. Zie ons assortiment voor verdere details.

Kwaliteit, veiligheid in milieu

Elke hottub ontwerpt Welltub om optimaal in te kunnen ontspannen en genieten. Voor de serie ‘Welltub’ heeft Welltub daarom extra aandacht besteed aan kwaliteit, veiligheid en milieu. Om die te kunnen waarborgen maakt Welltub met de serie ‘Welltub’ gebruik van een unieke binnenkuip van PE kunststof. Welltub heeft de kuip zo ontworpen dat de kuip doorloopt in de bovenkant van de hottub. Hierdoor kunt u zich nooit bezeren aan scherpe randen. Doordat Welltub voor de binnenkuip een nieuw en uniek productieproces toepast kan er nooit lekkage ontstaan in de kuip. Daarnaast is het kunststof dat wordt gebruikt voor de hottubs 100% recyclebaar, waardoor de hottub ook een milieuvriendelijk product is.

Welltub Europa

Welltub is een van de grootste hottub fabrikanten in de Benelux. Om al onze klanten optimaal te kunnen bedienen ontwerpt, ontwikkelt en produceert Welltub de hottubs in eigen fabriek. Hierdoor kan Welltub het gehele proces van ontwerp tot productie en van bestelling tot verzending in eigen beheer houden. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, maar maakt de hottubs van Welltub ook enorm populair in Europa. De Welltubs worden voornamelijk verkocht in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Naar vaste afnemers in deze landen.